Ihmisten kokoisille ideoille!

RIESKA-LEADER RY on maaseudun
kehittämisyhdistys, jonka toiminta-
alueena on 7 kuntaa. Kuusi kuntaa
on Pohjois-Pohjanmaalla (Ylivieska,
Alavieska, Kalajoki, Merijärvi, Sievi ja Oulainen) ja yksi Keski-Pohjanmaalla
(Kannus)

Etusivulle

Bisnes-Leader, Yhteisö-Leader & Nuoriso-Leader

25.04.2017

 

Rieska-Leader on ottanut käyttöön uudet rahoitusvälineet yhdistysten ja yritysten pienimpien hankkeiden rahoittamiseen. Yhteisö-Leader ja Bisnes-Leader toimivat samanlaisella periaatteella, kuin hyväksi havaittu Nuoriso-Leader -tuki, eli haku on helppoa, nopeaa ja tuki maksetaan ennakkoon.

 

Uudet rahoitusvälineet on tarkoitettu niille yhdistyksille ja yrityksille, joiden kehittämistarpeiden kustannukset eivät ylitä varsinaisten Leader-tukien alarajoja. Yhteisö-Leader tuki on 100–500 euroa, enintään 50 % kustannusarviosta. Bisnes-Leader tuki on 100–1 000 euroa, tukiprosentti määräytyy tuen kohteen mukaan; Investoinneissa tuki on enintään 35 % kustannusarviosta ja kehittämisprojekteissa enintään 50 % kustannusarviosta.

 

Hakeminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella, Rieska-Leaderin nettisivuilla. Tuki maksetaan heti päätöksien tekemisen jälkeen ja hakija raportoi tuen käytöstä Rieska-Leaderille. Hakea voi milloin tahansa!

 

Nuoriso-Leaderiin on tulossa muutoksia. Uusi, koko Pohjois-Pohjanmaan yhteinen, logo otetaan pikkuhiljaa käyttöön ja tämän vuoden aikana aukeaa uusi nuorisoleader.fi -sivusto. Haku ja raportointi tulevat siirtymään uuden sivuston alle. Lisäksi sivuille tulee täysin uusia ominaisuuksia.

« Takaisin Ajankohtaista-sivulle

Facebook
Rieska-Leader - Uutiset - RSS
Tulosta tämä sivu